home about webshop Earn legal Contact
Papermarket - Voor al uw papier en printer supplies
NL / FR
Papermarket  ›  

Over Ons

Winkelmandje bevat 0 items (€ 0,00)
Over ons

Papermarket GCV is een bedrijf uit Kasterlee dat gespecialiseerd is in de levering van thermische kassarollen, bankcontactrollen, A4-papier, cartridges, inktlinten, TTR-linten, zelfklevende etiketten, prijskaarten en hanglabels.

Wij streven ernaar om een zo breed mogelijk gamma van bovenstaande supplies aan te bieden en proberen daarbij de goedkoopste en meest klantvriendelijke aanbieder van deze materialen te zijn. Wij proberen voor onze klanten een merkbare kostenbesparing te realiseren, zonder in te boeten op kwaliteit, levertijd en service !
Ons gemotiveerd team staat garant voor de combinatie van kennis en ervaring. Klantvriendelijkheid en service zijn onze handelskenmerken.

Door samen te werken met de meest grote producenten van bovenvermelde artikelen die elk op hun beurt één van de marktleiders zijn in hun segment kunnen wij de meest gangbare artikelen tegen een zeer concurrentiele prijs aanbieden. Onze mogelijkheden zijn eindeloos, door de samenwerkingsverbanden met deze Europese marktleiders, die beschikken over meer dan 150 productie apparaten, garanderen we een productiecapaciteit en een optimale leveringsbetrouwbaarheid. Papermarket GCV kan bijna aan elke klantenwens voldoen. Onder onze klanten bevinden zich horecazaken, apothekers, tankstations, ketenbedrijven en wederverkopers in de volledige retailbranche ! Onze klantenkring situeert zich momenteel enkel in België ! Vraag gerust naar onze referenties !

Jake Jacobs
Zaakvoerder


Copyright © 2008-2020 Papermarket Privacy Policy
rss   Windows Hosting by WSD Hosting Admin Logon - Statistics
www.officepalace.nl
www.kassarollen-groothandel.be
www.kassarollenbestellen.be
www.bobinesdecaisse.be